Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Chef till sektionen för molekylär diagnostik sökes

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.

Avdelningen för Mikrobiologi utför diagnostiska undersökningar avseende bakteriella, virala och parasitära djursjukdomar. I vårt uppdrag ingår också övervakning och beredskapsdiagnostik för epizootier och andra smittsamma djursjukdomar samt att utveckla tekniska plattformar för nya diagnostikmetoder i syfte att begränsa spridning av djursjukdomar.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med molekylärbiologisk diagnostisk och som vill vara med att utveckla framtidens modernaste veterinärmedicinska laboratorium. Du har en akademisk examen inom naturvetenskapligt område som veterinär, biolog, biomedicinsk analytiker eller motsvarande och har chefs- och ledarskapserfarenhet inom det molekylärbiologiska området.

Du är intresserad av att utveckla verksamheter och team samt tycker om att se ett resultat av ditt arbete. Som person är du driven och självgående. Din ledarstil är tydlig och kommunikativ, du skapar engagemang, får saker att hända. Du prioriterar och delegerar arbetsuppgifter, tar initiativ till förbättringar, fattar egna beslut samt möter uppsatta mål.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet för arbetsuppgifterna samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har lätt att för ta externa kontakter och har kundfokus. Du kommer att samarbete med kollegor både nationellt och internationellt.

Har du frågor? Ring avdelningschef Rauni Niskanen, områdeschef Louise Treiberg Berndtsson eller personalspecialist Susanne Östling. Facklig företrädare för SACO är Magnus Thelander, för ST är Carina Pettersson och för SEKO är Theres Andersson. Samtliga nås via telefon 018 67 40 00.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du ständigt arbetar med att utveckla kvalitet av nya metoder för diagnostik och rådgivning.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.  

Så här söker du tjänsten med nedanstående formulär:  

Skicka med ett personligt brev och ditt CV genom att bifoga Word-dokument eller PDF-fil från din dator. Bifogade filer får vara maximalt 20 Mb.

Fyll sedan i dina personuppgifter i formuläret längre ner och skicka ansökan.

Observera att fälten markerade med * är obligatoriska att fylla i. För att din ansökan ska kunna behandlas så bra som möjligt ser vi gärna att du lämnar uppgifter i alla tomma fält och inte enbart hänvisar till bifogat CV.

När du skickat din ansökan kommer du att få en bekräftelse via e-post att på din ansökan mottagits.

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar.

Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 5 april 2017.


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
   
* Personnummer ÅÅMMDD-XXXX 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer  
* Postadress 
Har du erfarenhet av arbete med molekylärbiologisk diagnostik? 
Har du erfarenhet av chefs- och/eller ledarskapserfarenhet inom det molekylärbiologiska området? 
Utbildning? 
Utbildning inom vilket område? 
Hur hittade du den här lediga tjänsten?