Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Naturvetare inom antibiotikaresistens

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.

Vid sektionen för forskning och utveckling vid avdelningen för mikrobiologi bedriver vi forskning inom virologi, bakteriologi och parasitologi, samt infektions- och organismbiologi.

 Ett prioriterat forskningsområde är antibiotikaresistens och vi söker en ambitiös och flexibel medarbetare som under 2018 kan stödja projekt inom detta område. 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med våra forskare och projekt. Du kommer tillsammans med andra forskare planera och utföra provinsamling, sekvenseringsanalyser samt analysera resultat.

Kvalifikationer

Du som söker har naturvetenskaplig högskoleexamen med erfarenhet av infektionsbiologi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna, såsom flexibilitet, samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, att du är utvecklingsinriktad och initiativtagande samt att du kan arbeta både självständigt och i team.

Tjänsten är tidsbegränsad upp till 4 månader och tillträde är den 1: a september.

Har du frågor? Kontakta sektionschef Håkan Andersson eller HR-specialist Susanne Östling. Facklig företrädare för ST är Carina Pettersson, för SACO Magnus Thelander och för SEKO Theres Andersson. Samtliga nås via e-mail: fornamn.efternamn@sva.se eller via telefon 018-67 40 00.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan senast den 22 juli 2018.

Behandling av personuppgifter

SVA behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

De personuppgifter som samlas in är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra våra skyldigheter enligt författning, exempelvis för diarieföring.

SVA är en myndighet vilket innebär att alla uppgifter som skickas till oss kan bli allmänna handlingar.

SVA sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt.

Du har rätt att begära

- information om de personuppgifter som finns om dig

- rättelse av de personuppgifter som inte stämmer eller radering av personuppgifter

- begränsning av behandling eller invända mot behandling.

Kontaktuppgift till personuppgiftsansvarig och dataskyddsombud, exempelvis för begäran om registerutdrag, skriv till Statens veterinärmedicinska anstalt, 751 89 Uppsala.

Du har rätt att lämna klagomål till datainspektionen på hur dina uppgifter behandlas.


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
   
* Personnummer 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer 
* Postadress 
   
Utbildning? 
Vilken högsta utbildning? 
Examen vilket årtal? 
Erfarenhet av infektionsbiologi? 
Annan relevant erfarenhet?