Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Biomedicinsk analytiker sökes!

I SVA:s arbete som central- och referenslaboratorium för veterinärmedicinsk diagnostik utgör avdelning för patologi och viltsjukdomar en viktig länk. Djur och djurorgan skickas in till avdelningen från hela landet för obduktion och/eller histopatologisk undersökning. Det diagnostiska arbetet omfattar många djurslag. Avdelningen utför också rättspatologiska undersökningar. Avdelningen förenar traditionell och modern biomedicinsk diagnostik med ett målinriktat forsknings- och utvecklingsarbete för snabbare och säkrare diagnostik.

Patologiverksamheten är viktig för att kunna följa sjukdomsläget i Sverige och avdelningen har ett särskilt uppdrag med att övervaka sjukdomsläget i Sverige.

Du kommer att arbeta i en grupp som består av sex biomedicinska analytiker samt två andra kompetenser som hjälper och lär av varandra

Arbetsuppgifterna är varierande och består av medverkan vid utskärningar samt preparation av fixerade preparat. I dagliga arbetet ingår preparering av paraffin- och fryssnitt för histologiska undersökningar, rutin- och specialfärgningar samt immunohistokemi.

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Det är meriterande om du har kompetens och kunskap inom området histologi samt visat intresse och engagemang för histopatologisk verksamhet. Det är viktigt att du är noggrann, trivs med att arbeta i grupp men att du kan arbeta självständigt. Du bör ha god IT-vana och behärska svenska i tal och skrift.  Anställningen är på heltid och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper av betydelse för tjänsten.

Har du frågor? Ring sektionschef Arman Shokrai eller HR-specialist Elisabeth Wilhelmsson. Facklig företrädare för SACO är Magnus Thelander, för ST Carina Pettersson och för SEKO Theres Andersson. Samtliga nås via telefon 018 67 40 00.

Välkommen med din ansökan senast måndagen den 9 oktober 2017.

Låter det här intressant! Så här söker du tjänsten med nedanstående formulär. Skicka med ett personligt brev och ditt CV genom att bifoga Word-dokument eller PDF-fil från din dator. Bifogade filer får vara maximalt 20 Mb.

Fyll sedan i dina personuppgifter i formuläret längre ner och skicka ansökan.
Observera att fälten markerade med * är obligatoriska att fylla i, men vi vill att du fyller i samtliga fält för att kunna behandla din ansökan på bästa sätt.

När du skickat din ansökan kommer en bekräftelse på att din ansökan mottagits visas. Inom kort får du också en bekräftelse till den e-postadress som du har angivit.

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
* Personnummer 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer 
* Postadress 
   
Vilket årtal tog du examen? 
Nuvarande arbete? 
Relevant arbetslivserfarenhet inom histopatologi? 
Har du kunskap eller intresse av histologi?