Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Chef till sektionen för pre/postanalys och support sökes!

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.

Avdelningen för Mikrobiologi utför diagnostiska undersökningar avseende bakteriella, virala och parasitära djursjukdomar. Avdelningen fungerar som ett nationellt och europeiskt referenslaboratorium, upprätthåller beredskap för epizootier och andra smittsamma djursjukdomar. Vi utvecklar kunskap inom det mikrobiologiska området och anpassar olika tekniska plattformar för nya diagnostiska metoder. Vi forskar kring hur bakterier, virus, parasiter och antibiotikaresistens sprids och hur dessa kan spåras.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med att utveckla verksamheter och som vill vara med att utveckla framtidens modernaste veterinärmedicinska laboratorium. Du har lämplig akademisk examen och har erfarenhet av arbete att utveckla processflöden inom laboratorieverksamhet.

Du är intresserad av att leda och utveckla en sektion med en servicefunktion. Du har stort intresse att utveckla verksamheter och teamarbetssätt samt tycker om att se ett resultat av ditt arbete. Som person är du driven och självgående. Din ledarstil är tydlig och kommunikativ, du skapar engagemang samt får saker att hända. Du prioriterar och delegerar arbetsuppgifter, tar initiativ till förbättringar, fattar egna beslut samt möter uppsatta mål. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet för arbetsuppgifterna samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har lätt att ta externa kontakter och har kundfokus. Du kommer att ha samarbete med kollegor både nationellt och internationellt.

Har du frågor? Ring områdeschef Sölvi Sörgjerd eller HR-specialist Susanne Östling (Susanne är tillgänglig för frågor efter den 23 juli). Facklig företrädare för SACO är Magnus Thelander, för ST är Carina Pettersson och för SEKO är Theres Andersson. Samtliga nås via telefon 018 67 40 00.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du ständigt arbetar med att utveckla kvalitet av nya metoder för diagnostik och rådgivning.

Tjänsten är på heltid och tillträde önskas snarast.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.  

Så här söker du tjänsten med nedanstående formulär:  

Skicka med ett personligt brev och ditt CV genom att bifoga Word-dokument eller PDF-fil från din dator. Bifogade filer får vara maximalt 20 Mb.

Fyll sedan i dina personuppgifter i formuläret längre ner och skicka ansökan.

Observera att fälten markerade med * är obligatoriska att fylla i. För att din ansökan ska kunna behandlas så bra som möjligt ser vi gärna att du lämnar uppgifter i alla tomma fält och inte enbart hänvisar till bifogat CV.

När du skickat din ansökan kommer du att få en bekräftelse via e-post att på din ansökan mottagits.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 23 juli 2017.


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
   
* Personnummer ÅÅMMDD-XXXX 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer  
* Postadress 
Har du chefs- och/eller ledarerfarenhet? 
Vilken är din högsta examen och inom vilket område? 
Vilken är din ledarstil beskrivet i en mening? 
Har du erfarenhet av att utveckla processflöden inom laboratorieverksamhet?