Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Supporttekniker

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA är också en bevakningsansvarig myndighet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.

SVA:s IT-funktion ansvarar för utveckling, drift, förvaltning, användarstöd och inköp till SVA:s tekniska plattform. 

Vi söker en medarbetare till vår IT-support som brinner för att hjälpa andra. Du är utåtriktad och har lätt för att kommunicera med människor inom SVA:s olika verksamheter. Du kan sätta dig in i deras situation, förstå deras problem och kommunicera lösningar. Ibland sker kommunikationen på engelska, även om svenska är standard. Självklart har du kunskap om och erfarenhet av IT som att hantera klienter, nätverk, system och annat med koppling till vår IT-miljö. Du arbetar i grupp med andra, men måsta kunna hantera ärenden självständigt.

SVA:s IT-avdelning består av 13 personer som förutom IT-support ansvarar för drift och förvaltning av vår IT-miljö, systemutveckling, test och anskaffning. Datormiljön är Windowsbaserad med c:a 500 klienter med Windows 10 och Windows 7. Vi använder Office 365 och Azure, men har fortfarande de flesta servrar och system i huset. Förutom kontorsprogramvara som Office och standardsystem för ekonomi, personal, dokumenthantering m.m. har vi vårt egenutvecklade laboratoriedatasystem, SVALA.

Vi söker dig som har utbildning inom området på minst gymnasienivå eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du kan vara nyutexaminerad eller i början av din karriär för arbete i vår IT-support. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i IT-support eller liknande serviceverksamhet i en annan organisation. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är serviceinriktad och flexibel.      

Anställningen är på heltid och tillträde önskas snarast.

Har du frågor är du välkommen att kontakta IT-chef Erik Heed eller HR-specialist Susanne Östling. Fackliga företrädare för SACO är Magnus Thelander, för ST Carina Pettersson och för SEKO Theres Andersson. Samtliga nås på telefon 018-67 40 00.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 26 november 2017.

Låter det här intressant? Så här söker du tjänsten med nedanstående formulär. Skicka med ett personligt brev och ditt CV genom att bifoga Word-dokument eller PDF-fil från din dator. Bifogade filer får vara maximalt 20 Mb.

Fyll sedan i dina personuppgifter i formuläret längre ner och skicka ansökan. Observera att fälten med * är obligatoriska att fylla i men vi vill att du fyller i samtliga fält för att kunna behandla din ansökan på bästa sätt. 

När du skickat din ansökan kommer en bekräftelse på att din ansökan mottagits visas. Inom kort får du också en bekräftelse till den e-postadress som du har angivit. 

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. 


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
* Personnummer 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer 
* Postadress 
   
Utbildning? 
Benämning på högsta utbildning? 
Examensår? 
Nuvarande / senaste arbete? 
Relevant arbetslivserfarenhet inom serviceyrket?